Северодонецкий завод строительных конструкций и материалов выиграл иск у городского совета

Северодонецкий завод строительных конструкций и материалов выиграл иск у городского совета

 

Северодонецкий завод строительных конструкций и материалов в суде первой инстанции 4 июля выиграл иск у Северодонецкого городского совета о незаконном наложении штрафа в сумме 710770 грн. Луганский окружной административный суд принял решение расходы по уплате судебного сбора в размере 1921,00 грн возложить на сторону ответчика и установил срок апелляции в 30 дней.

 

ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

РІШЕННЯ

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

04 липня 2019 рокуСєвєродонецькСправа № 360/1864/19

Луганський окружний адміністративний суд у складі:

Головуючого судді: Ірметової О.В.,

за участю:

секретаря судового засідання: Попової Н.І.,

представників позивача: Перекупки А.М., Горшкова В.В.,

представника відповідача: Рєкунова А.В.,

представника третьої особи,

яка не заявляє самостійних вимог

на предмет спору на стороні позивача: Бордаченка О.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за адміністративним позовом Товариства з додатковою відповідальністю “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” до Сєвєродонецької міської ради, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на стороні позивача – Товариство з обмеженою відповідальністю «Український шлях», про визнання протиправним та скасування постанови про накладення штрафу № 1-5/19-п від 10.04.2019, –

ВИРІШИВ:

Позов Товариства з додатковою відповідальністю “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” до Сєвєродонецької міської ради про визнання протиправним та скасування постанови про накладення штрафу № 1-5/19-п від 10.04.2019 – задовольнити.

Визнати протиправною та скасувати Постанову №1-5/19-п від 10.04.2019 про накладення штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності на Товариство з додатковою відповідальністю “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” в сумі 710770,00 грн.

Стягнути за рахунок бюджетних асигнувань Сєвєродонецької міської ради (місцезнаходження: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, будинок 32, ідентифікаційний код 26204220) на користь Товариства з додатковою відповідальністю “Сєвєродонецький завод будівельних конструкцій та матеріалів” (місцезнаходження: 93400, Луганська обл., місто Сєвєродонецьк, вулиця Богдана Ліщини, будинок 2-Н, ідентифікаційний код 01235828) витрати зі сплати судового збору у розмірі 1921,00 грн (одна тисяча дев`ятсот двадцять одна гривня 00 коп.).

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини рішення суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається до Першого апеляційного адміністративного суду через Луганський окружний адміністративний суд.

Повний текст рішення буде складено 09 липня 2019 року.

Суддя О.В. Ірметова

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *