Site icon ZARAZ.INFO

Ти знаєш як святкують День молоді у Луганській області?

Ти знаєш як святкують День молоді у Луганській області? Як заряджаються енергією на весь тиждень?

 

Команда громадської організації “Сєвєродонецька молодіжна рада” до Дня молоді України організувала музичний вечір “Молодь UA”, який поєднав у собі талантів Луганської області. Цей вечір був наповнений виступами гуртів і сольними виконавцями, звучала авторська електронна музика.

Виконавці “запалювали” зал, спонукали замислитися, танцювати і просто насолоджуватися моментами. Цього вечора на майданчику царювала творча, натхненна, дружня та енергійна атмосфера і все це завдяки кожному, хто завітав на музичний вечір “Молодь UA”.

 

Ми висловлюємо слова подяки всім, хто не залишився байдужими до нашої ідеї і приєднався до нас, а саме: гурту “Таксі”, гурту “To Bus” (м. Луганськ), гурту “Roli-X”, гурту “Конец июля” (м. Старобільськ), Дмитру Пастухову, Денису Давидову (м. Кремінна), Катерині Очкур (с. Райгородка), Олександру Брудкову.  А також всім, всім, хто відвідав музичний вечір “Молодь UA”, ви чудова публіка.  На вечері “Молодь UA” було гаряче! 🔥

 

Музичний вечір “Молодь UA” пройшов в рамках проекту “Ініціативна молодь – рушій змін”, який реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” в рамках проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI II), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 

Фото https://www.facebook.com/sevmolrada/

Exit mobile version